10 Cărți pe care trebuie să le citești

Viața noastră este ca o carte. Cu fiecare zi scriem noi pagini în care adăugăm gânduri, experiențe, sentimente, dorințe și planuri, pe care am vrea să le păstrăm pentru totdeauna. Ne dorim ca povestea noastră să descrie toate reușitele pe care le-am avut, toate transformările pe care le-am experimentat și de asemenea să prezinte toate drumurile pe care le-am parcurs în demersul nostru zilnic de a ne îmbunatăți și de a atinge până și cele mai de neatins visuri. 

Cum putem să fim mai buni cu fiecare zi ce trece? Cum putem avea o viață mai bună? Cum putem ajunge să avem succesul pe care ni-l dorim?

O sursă prețioasă de informații precum cunoștințe de specialitate, sfaturi, exemple oferite de oameni care au urcat pe cele mai înalte culmi ale succesului o reprezintă cărțile. În continuare aveți la dispoziție o listă formată din 10 cărți care au făcut istorie și care au fost sursă de inspirație pentru milioane de persoane de pe tot mapamondul, care au dorit o schimbare pozitivă în viața lor:

  1. The Gifts of Imperfection: Let Go of Who You Think You’re Supposed to Be and Embrace Who You Are – Brene Brown
  2. The 7 Habits of Highly Effective People: Powerful Lessons in Personal Change – Stephen Covey
  3. How to Win Friends & Influence People – Dale Carnegie
  4. Think and Grow Rich – Napoleon Hill
  5. The Power of Habit: Why We Do What We Do in Life and Business – Charles Duhigg
  6. The 4-Hour Workweek – Timothy Ferriss
  7. Who Moved My Cheese?: An A-Mazing Way to Deal with Change in Your Work and in Your Life  – Spencer Johnson
  8. The Magic of Thinking Big – David Schwartz
  9. Rich Dad Poor Dad: What the Rich Teach Their Kids About Money – That the Poor and Middle Class Do Not! – Robert T. Kiyosaki
  10. Unlimited Power – Anthony Robbins

Enjoy the books!